DUBTES

Hola! En vista d'algunes dels dubtes més repetits i a fi de facilitar-vos la màxima informació possible, ací va un xicotet resum.

Accés a la piscina del Beach Club disponible per a TOTS els assistents a MEDUSA FESTIVAL (dins de l'horari de bany i respectant l'aforament marcat pels responsables i socorristes).

L'horari d'obertura de l'acampada serà des de les 10.00 del matí del 10 d'agost fins a les 18.00 del dilluns 15 d'agost de 2022. Es podrà accedir ja al pàrquing.

Horari de validació:

-Dimecres de 10.00h a 22.00h

-Dijous de 10.00h a 22.00h

-Divendres de 10.00h a 03.00h de la matinada

-Dissabte de 10.00h a 03.00h de la matinada

-Domingo de 10.00h a 03.00h de la matinada

Cada persona ha de vindre a validar la seua entrada juntament amb el DNI físic i, en cas de ser menor d'edat, amb l'autorització del pare/mare o tutor legal !!

La polsera cashless serveix per a pagar dins del recinte consumicions i marxandatge. És la mateixa polsera que et donen a l'hora d'acreditar l'entrada.

La polsera de reaccés permet eixir i tornar a entrar del recinte de concerts IL·LIMITADAMENT el mateix dia. Està inclosa en l'abonament Premium i el KIT FESTIVALERO. Podràs adquirir-la en el festival solta per 15€/dia.

Edats per a accedir al càmping i festival: +18 anys per a accedir a l'acampada, sense excepcions i +16 per a accedir al recinte de concerts (els menors de 18 han d'aportar el permís patern de la nostra web degudament emplenat per a accedir al recinte de concerts).

Per a accedir a l'acampada serà necessari un abonament (general, plus o premium) i un suplement d'acampada PER PERSONA. No es pot reservar places, si voleu estar junts, haureu d'accedir al mateix temps.

Podràs entrar menjar i beguda al càmping, revisa la normativa d'acampada de la nostra web per a ampliar informació.

No estan permeses les botigues individuals, ni les de major capacitat al nombre d'ocupants.

El bo pàrquing et permet l'accés al pàrquing els dies assenyalats podent eixir i entrar les vegades que vulgueu amb el mateix cotxe. Es paga per cotxe.

La data límit per a canvis de nom en les compres serà el 8 d'agost, sense excepcions. S'ha de fer canvi de nom tant de l'abonament general, plus o premium com el d'acampada.

Hi haurà un bus del festival connectant l'estació de trens de Cullera amb el festival cada 20 minutos (anada i volta). El preu serà de 2-3 euros i es pagarà directament en pujar al bus.

Esta web utilitza cookies amb fins estadístics. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Aceptar | Màs info

PARTNERS / FRIENDS