El responsable d'aquesta pàgina web és: ALAIA BUSINESS S.L., amb C.I.F. B98851462 i domicili social en Carrer del Vall, 60 – baix, 46400 CULLERA (VALÈNCIA).

També pots contactar amb nosaltres a través del número de telèfon Núm. 966516295 o a través de la següent direcció d'e-mail: medusasunbeach@gmail.com.

Tota la informació relativa a privacitat, la tens en la nostra Política de Privacitat.

Propietat Intel·lectual i Industrial

El disseny d'aquest lloc web i els seus codis font, així com els assoliments, marques i altres signes distintius que apareixen en aquest, pertanyen a ALAIA BUSINESS S.L. i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

ALAIA BUSINESS S.L. no es fa responsable de la legalitat d'altres llocs web de tercers des dels quals puga accedir-se a aquesta web. ALAIA BUSINESS S.L. tampoc respon per la legalitat d'altres llocs web de tercers, que pogueren estar vinculats o enllaçats des d'aquesta web.

ALAIA BUSINESS S.L. es reserva el dret a fer canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantindre actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

ALAIA BUSINESS S.L. no serà responsable de l'ús que tercers facen de la informació publicada en el postal, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l'ús d'aquesta informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquesta web sense l'autorització prèvia i per escrit d'ALAIA BUSINESS S.L.

Tota la informació relativa a privacitat, la tens en la nostra Política de Privacitat.

MENORS

Està estrictament prohibit que cap menor de 16 anys accedisca al festival, i a l'acampada i VIP s'han de tindre almenys 18 anys.

ENTRADES NOMINATIVES

Les entrades de l'esdeveniment són nominatives, i només el titular podrà recollir la polsera. Es pot fer un canvi de nom fins a les 23.59 del 8 d'agost de 2022, pagant 15€.

REACCÉS NO PERMÉS

La teua polsera d'abonament general o acampada només permet un accés al dia. Per als següents accessos hauràs de pagar un encuny de reaccés, amb un cost de 15€ al dia, o 30€ els tres dies d'esdeveniment.

CASHLESS

La polsera cashless serà l'únic mètode de pagament vàlid durant el festival per a pagar beguda i marxandatge. El menjar es pagarà en efectiu o targeta, a excepció del menjar del càmping, que també es pagarà per polsera. Pots recarregar la teua polsera de manera prèvia en la nostra web, en línia des de la nostra web durant el festival, en els nostres totems d'autorecàrrega i en les casetes habilitades dins del festival en efectiu o targeta. Podràs demanar devolució dels diners que et sobre des del dimarts 16 d'agost de 2022 a les 8.00 i el divendres 19 d'agost de 2022 a les 23.59, amb una despesa de gestió de 3€. Tingues en compte que els imports gratuïts no consumits no es retornen, i tampoc les consumicions no gaudides del bonocopas.

Esta web utilitza cookies amb fins estadístics. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Aceptar | Màs info

PARTNERS / FRIENDS